Over ons

In opdracht van de gemeente Heumen verzorgen Avalon Advies (www.avalonadvies.nl) en FAD administratie- en belastingadviseurs (www.fad.info) de btw-teruggave voor de zonnepanelen.

 

In het kader van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) heeft de gemeente Heumen met Avalon Advies en FAD een verwerkersovereenkomst gesloten.

 

Duurzaam denken & doen

Avalon Advies is in 2002 opgericht en werkt sindsdien met een vaste kern en flexibele schil van diverse specialisten aan haar dienstverlening. Naast advisering en begeleiding van afvaltrajecten wordt Avalon Advies veel ingezet voor klimaat- en energietrajecten.

 

Administratie- en belastingadviseurs met gezond verstand

Nuchter, hulpvaardig en bezeten van administratie. Dat is FAD. Met onze Achterhoekse aanpakkersmentaliteit en gedegen vakkennis zetten we onze schouders onder uw financiën. Vanuit onze kantoren in Doetinchem en Dinxperlo bieden we u betrouwbaar administratie- en belastingadvies tegen keurige tarieven.

 

BTW teruggave....hoe werkt dat?

Wij nemen in opdracht van de gemeente Heumen het hele traject van de btw-teruggave voor u uit handen. Deze service is inbegrepen in de kosten voor de volledige ontzorging voor de aanleg van de zonnepanelen en maakt onderdeel uit van de overeenkomst die u met de gemeente Heumen heeft gesloten. Op deze website kunt u precies zien wat wij in dit traject voor u doen.

 

BTW terugvragen